Patrijarh: Mir, jedinstvo i ljubav

Patrijarh srpski Irinej je poželeo građanima Srbije mir, jedinstvo i ljubav u Novoj godini i da svoj život učine bezbrižnijim.

Izvor: Tanjug

Petak, 31.12.2010.

17:18

Default images

"Poželeo bih ono što je svima nama najpotrebnije, a to su mir, sloga jedinstvo i da ova naša otadžbina uđe u jedno mirno pristanište", rekao je patrijarh Irinej u novogodišnjoj poruci.

Patrijarh je poželeo svima da mogu slobodno da rade, da svoj život učine bezbrižnijim i da manje brinu o svojoj egzistenciji.

"Građani treba da unesu neku lepotu i draž u život, a to sve sa blagoslovom božjim, jer nam je potreban u ovom vremenu", kazao je patrijarh, preneo je RTS.

Patrijarh Irinej je poručio da bi njegova želja bila da građani Srbije u narednoj godini krenu u bolju i malo sigurniju budućnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: