Trivanova: SNS nema ideologiju

Beograd -- Portparolka DS-a Jelena Trivan izjavila je da SNS nema program, niti ideologiju, već da je vođena samo željom da dođe na vlast.

Izvor: Tanjug
Podeli

Trivanova objašnjava da je SNS to pokazao formiranjem koalicije sa Novom Srbijom, Pokretom socijalista i Pokretom snaga Srbije.

Trivanova je rekla da je reč o stranci i koaliciji koje vode brigu o sopstvenim foteljama i ambicijama, a pri tome nisu predstavile nijednu ideju kako bi građanima u Srbiji moglo biti bolje.

"Od koalicije okupljene oko Srpske napredne stranke mogli smo samo da čujemo 'genijalni ekonomski plan' kako da se budžet napuni parama od kaucije različitih begunaca sa Interpolovih poternica", navela je Trivanova.

Srpska napredna stranka, Nova Srbija, Pokret socijalista i Pokret snaga Srbije potpisali su 16. novembra Sporazum o saradnji usmeren ka čvršćem opozicionom delovanju u promeni vlasti u Srbiji.

Lider SNS Tomislav Nikolić izjavio je tom prilikom da su "izbori cilj nove koalicije" i da će učiniti sve, u okviru demokratskog sistema, da do njih što pre dođe, dodavši da će na izborima članice nove koalicije verovatno izaći na zajedničkoj izbornoj listi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 105 idi na stranu