SNS podržava zahteve sindikata

Srpska napredna stranka podržala je zahteve sindikata radnika u vezi izmena i dopuna Zakona o PIO i pozvala nadležne organe da ne usvoje taj zakon.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 31.10.2010.

15:22

Default images

Nikola Selaković (SNS) kaže da predlog zakona o PIO nikako ne bi trebalo da prođe ni Vladu ni Skupštinu, jer će u suprotnom, ostaviti trajne posledice.

"Apelujemo na sve one koji još imaju trunku socijalne odgovornosti, u koju su se zaklinjali kada je Vlada Srbije formirana, da taj predlog ne stupi na snagu", rekao je Selaković.

Selaković je istakao da će SNS beskompromisno podržavati sve zahteve pet reprezentativnih sindikata koji se bore za dostojanstveniji i bolji život radnika.

"Naprednjaci" su izneli i kritike na račun rada Vlade Srbije, a posebno što, kako su rekli, važne odluke donosi na telefonskim sednicama.

"Vlada svojim radom i neradom čini da Srbija liči na banana republiku", rekao je član pravnog tima "naprednjaka" Marko Đurić i dodao da u prilog tome svedoči činjenica da je vlada od avgusta održala 19 telefonskih, a samo 17 redovnih sednica.

"Vlada koja o ključnim pitanjima, koja se tiču života u Srbiji, odlučuje noću i na telefonskim sednicama, pokazuje veliki stepen neozbiljnosti", kazao je Đurić.

Đurić je najavio da će povodom dvogodišnjice osnivanja SNS u Beogradskoj areni 7. novembra biti održan skup.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: