Pažljivo sa podzemnim kontejnerima

Jedan muškarac upao u uložak podzemnog kontejnera u Beogradu. “Gradska čistoća“ apeluje na građane da ne uklanjaju poklopce sa kontejnera.

Izvor: Tanjug

Subota, 30.10.2010.

15:27

Default images

Muškarac star oko 38 godina upao je u uložak podzemnog kontejnera u Ulici Vjekoslava Kovača, i tom prilikom zadobio povredu potkolenice, levog lakta i posekotinu desne šake.

Kako se navodi u saopštenju "Gradske čistoće", nezgoda se desila u noći između subote i nedelje, a povređeni je, posle lekarskog pregleda, pušten na kućno lečenje.

Do nezgode je došlo kada je deo poklopca na koji bi trebalo da bude postavljen nadzemni deo kontejnera, polomljen i bačen u uložak, a na mestu gde se nalazio ostala je rupa.

Uprkos mnogim apelima iz "Gradske čistoće", nesavesni građani uklanjaju i na razne načine oštećuju limene poklopce, čime ugrožavaju svoju i tuđu bezbednost, navedeno je u saopštenju.

Radnici tog preduzeća preduzimaju sve mere kako bi sprečili nezgode, pa tako trakama ograđuju podzemne kontejnere koji još nisu privedeni nameni, ali veoma često i te trake nestaju.

Iz "Gradske čistoće" još jednom apeluju da građani ne parkiraju vozila na poklopcima podzemnih kontejnera koji još nisu dobili nadzemni deo, da ih ne uništavaju i da ne sklanjaju zaštitne trake, jer je to u interesu bezbednosti svih Beograđana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: