SNS protiv prodaje "Telekoma"

Srpska napredna stranka osudila je najavljenu prodaju Telekoma Srbije i ocenila da je takav potez vlasti "nepotreban i loš".

Izvor: Beta

Petak, 22.10.2010.

13:56

Default images

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić je rekao da je najavljena prodaja potez "nedomaćinske i neodgovorne vlasti".

"Neozbiljna je vlast koja ne zna kako da pokriva rupe koje je sama stvorila u budžetu i parabudžetskom sektoru", rekao je Vučić. Kako kaže, suštinski problem je nepostojanje privredne strategije i princip vlasti da, kako je naveo, krčmi ono što su prethodne generacije sticale.

"S obzirom na to da su premijer i ministar poljoprivrede okarakterisali poljoprivredu kao strateška granu Srbije, zanimljivo je da je u Srbiji 2010. zasejano manje nego 1946.", naveo je Vučić i dodao da je današnji stočni fond Srbije manji nego 1910. godine.

Vučić je novinarima pokazao fotografije sa tablom koja najavljuje počekat izgradnje autoputa "Beograd-južni Jadran" na deonici Ub-Lajkovac i konstatovao da je umesto izgrađenih 13 kilometara autoputa na toj lokaciji trenutno samo raskopana zemlja u dužini 300 metara.

"Ministar za infrastrukturu je takođe najavio završetak izgradnje 109 kilometara autoputa Beograd-Horgoš do 1. januara. Međutim, neće završiti ni deset kilometara i na osnovu toga ćete moći da vidite da li istinu govore predstavnici režima ili Srpska napredna stranka", zaključio je Vučić.

Potpredsednik SNS-a je najavio da će tokom sledeće nedelje organizovati konferenciju za medije na kojoj će predstaviti, kako je naveo, sve malverzacije aktuelne vlasti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: