"Šumadijski Pavaroti" u UO PTT

O poslovima JP PTT Srbija uskoro će, na predlog Vlade Srbije, odluke donositi i narodni pevač Radiša Urošević, kao član Upravnog odbora tog preduzeća.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.10.2010.

23:36

Default images

Dok Urošević priznaje da nema iskustva u poslovanju javnog preduzeća, lider njegove stranke Dragan Marković Palma ne sumnja da će Urošević posao obavljati domaćinski.

“Šumadijski Pavaroti”, kako često nazivaju narodnog pevača Radišu Uroševića, trebalo bi uskoro da popuni upražnjenu fotelju upravnog odbora PTT-a Srbija.

Njega je predložila Jedinstvena Srbija, a po svemu sudeći, ni drugi članovi Vlade nisu se usudili da obore izbor svog koalicionog partnera.

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković ne vidi ništa sporno u tome da visoki funkcioner njegove stranke sedne u fotelju za koju su se izborili u pregovorima o formiranju aktuelne Vlade.

Prema saznanjima medija, Urošević je u svojoj biografiji koju je dostavio napisao da mu je zanimanje estrada, a pod stavkom želje doslovno - da budem član Upravnog odbora PTT.

Kako saznajemo, Radiša Urošević će na toj poziciji dobijati platu od 33 000 dinara, dok će za svako sedenje na sednici primiti dnevnicu od po dve i po hiljade.

Uz to, kao članu Upravnog odbora, Radiši slede i druge beneficije – službeni laptop i mobilni telefon, besplatni ADSL internet za kuću, besplatne karte za muzičke i sportske događaje i, ako to dozvoli predsednik Odbora, službeni automobil.

Opširnije o ovoj temi čitajte u rubrici Biz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: