CG:Bošnjaci nemaju razloga za strah

Predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da Bošnjaci nemaju razloga za zabrinutost zbog izjava da će policija pratiti situaciju u Sandžaku.

Izvor: Beta

Četvrtak, 30.09.2010.

16:51

Default images

„Bošnjaci u Crnoj Gori nemaju razloga da se boje zbog izjave direktora policije da će se pratiti političke aktivnosti u vezi sa autonomijom Sandžaka“, rekao je Vujanović.

On je rekao da direktor policije Veselin Veljović „neće nikada i ničim ugrožavati bilo čiju privatnost zbog političkog stava".

Vujanović je novinarima kazao da pogranične opštine Crne Gore i Srbije treba intenzivno da sarađuju i da treba da postoji "dobra poslovna i porodična povezanost" građana iz pograničnog područja dve države.

Veljović je rekao da ideje o autonomiji bivšeg Sandžaka ne ugrožavaju bezbednost Crne Gore, ali da će policija pratiti političku aktivnost u vezi s time i primenjivati odgovarajuće mere.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: