Prevrnuo se teretni voz

Saobraćaj na pruzi Beograd-Bar trebalo bi da bude uspostavljen u petak uveče, kad se uklone vagoni teretnog voza koji se prevrnuo u sredu uveče.

Izvor: Beta

Četvrtak, 30.09.2010.

12:25

Default images

Zoran Bojanić, šef Sekcije za infrastrukturu Želežničkog čvora Kraljevo, rekao je da se nesreća dogodila u sredu uveče u 20.52 sata na ulazu u stanicu Guberevac.

Saobraćaj na pruzi Lapovo - Kraljevo i dalje je u prekidu, ali nije izazvao smetnje u sobraćaju na pruzi Beograd-Bar, saopštila je Železnica Srbije.

Procenjuje se, kako se navodi u saopštenju, da će redovan saobraćaj na pruzi Lapovo-Kraljevo biti sutra uspostavljen.

Oštećene su, kako je navela Železnica, dve skretnice i oko 150 metara koloseka. Utvrđeno je da se voz kretao dozvoljenom brzinom.

Danas su otkazani lokalni putnički vozovi koji saobraćaju između Lapova i Kraljeva, kao i direktna kola koja saobraćaju na relaciji Niš-(Lapovo-Kraljevo-Požega)-Bar-(Požega-Kraljevo-Lapovo-)-Niš.

Putnici iz Niša za Bar i obratno upućuju se na alternativni prevozni pravac preko Beograda, odnosno na prugu Beograd-Bar-Beograd, ističe se u saopštenju Železnica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: