Zuce: Svirepo ubijen bračni par

Beograd -- Momčilo Karaklajić (81) i njegova supruga Dušanka (75), svirepo su ubijeni jutros oko devet časova u prigradskom beogradskom naselju Zuce.

Izvor: B92
Podeli

Bračni par ubijen je na porodičnom imanju, a na njihovim telima konstatovane su višestruke povrede, nanete najverovatnije oštrim predmetom.

Policija i dalje traga za ubicom čiji se identitet još ne zna. Beogradsko naselje Zuce je u šoku.

Bračni par Karaklajić svirepo je ubijen u pomoćnom objektu u dvorištu njihove kuće, a pronašao ih je oko pola 8 ujutru komšija koji redovno dolazi da im pomogne u radovima na imanju.

Dušanka Karaklajić imala je ubodnu ranu na vratu, a na telu njenog supruga Momčila vidljivi su tragovi nasilja.

Kako B92 saznaje, policija je prilikom uviđaja na mestu zločina u pomoćnom objektu gde su Karaklajići ubijeni pronašla ispreturane stvari. Samim tim, pretpostavlja se da su Karaklajići najpre opljačkani, a potom svirepo ubijeni.

Prvi susedi i dalje ne mogu da veruju da se gnusan zločin dogodio u njihovom kraju.

Za Karaklajiće kažu da su bili dobri ljudi koji su se bavili poljoprivredom i živeli od svog rada, a da su nedavno prodali deo njive.

"Pa to bre samo možeš da poželiš takve komšije. I da ti pomognu i jedno i drugo i treće - i radni i vredni. I to što su stekli, sve su stekli znojem. To nije ništa palo negde sa strane", priča sused Nikola Trifunović

Na pitanje da li meštani sada osećaju strah, on kaže: "Pa šta znam, da li me je strah. Svako će u sebi da nosi nešto od straha, ali od toga ne vredi - ti ne možeš da pobegneš od toga".

Bračni par Karaklajić imao je sina, koji je pre oko dve godine umro u Rusiji i nije ostavio potomstvo.

Najbliža rodbina, inače, živi u njihovom komšiluku, jer su starosedeoci u Zucama i povezani daljim rodbinskim vezama.

Komšije kažu da je ovo potpuno miran kraj, gde se čak ni kapije nisu zaključavale.

Poslednje svirepo ubistvo u ovom kraju dogodilo se pre oko 15 godina, kada je jedna žena ubijena, a ubica je brzo pronađen jer se svi, kako kažu, dobro poznaju jer su starosedeoci.

strana 1 od 76 idi na stranu