Nađena posle 4 meseca mrtva u kući

Četvoromesečna potraga za nestalom Bili Džin Džejms iz Las Vegasa završila se kad ju je njen suprug, koji živi s njom, pronašao ispod hrpe smeća u sobi.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.08.2010.

19:05

Default images

Žena je opsesivno kupovala stvari i ništa nije bacala, piše "Dejli mejl", navodeći da njeno telo nisu uspeli da nanjuše ni psi tragači.

Policajci iz Las Vegasa otkrili su novinarima kako je kuća "od poda do plafona" bila pretrpana stvarima, a par se kroz nju kretao uskim tunelima.

Suprug, koji je još u aprilu prijavio ženin nestanak, šokirao se kad je ugledao njenu nogu ispod hrpe smeća dok je pokušavao da raskrči jednu od soba.

Koliko je kuća bila prljava, pokazuje podatak da Bili DŽin (67) nisu nanjušili ni psi tragači koji su svojevremeno pregledali ruševine njujorških "blizanaca", dodavši da su psi kuću pretražili najmanje tri puta!

Policajci veruju da su pse omeli razni "mirisi" iz kuće: pronađene su vreće đubreta, trule hrane, a osetili su se i mirisi životinja. Suprug je prijavio nestanak jer se prestrašio da mu je žena imala moždani udar.

U potragu su bili uključeni i helikopteri koji su nadletali pustinju u Nevadi, a suprug je pokrenuo potragu preko Fejsbuka, oblepio grad posterima, pa čak i ponudio nagradu od 7500 funti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: