Nađena posle 4 meseca mrtva u kući

Las Vegas -- Četvoromesečna potraga za nestalom Bili Džin Džejms iz Las Vegasa završila se kad ju je njen suprug, koji živi s njom, pronašao ispod hrpe smeća u sobi.

Izvor: Tanjug
Podeli

Žena je opsesivno kupovala stvari i ništa nije bacala, piše "Dejli mejl", navodeći da njeno telo nisu uspeli da nanjuše ni psi tragači.

Policajci iz Las Vegasa otkrili su novinarima kako je kuća "od poda do plafona" bila pretrpana stvarima, a par se kroz nju kretao uskim tunelima.

Suprug, koji je još u aprilu prijavio ženin nestanak, šokirao se kad je ugledao njenu nogu ispod hrpe smeća dok je pokušavao da raskrči jednu od soba.

Koliko je kuća bila prljava, pokazuje podatak da Bili DŽin (67) nisu nanjušili ni psi tragači koji su svojevremeno pregledali ruševine njujorških "blizanaca", dodavši da su psi kuću pretražili najmanje tri puta!

Policajci veruju da su pse omeli razni "mirisi" iz kuće: pronađene su vreće đubreta, trule hrane, a osetili su se i mirisi životinja. Suprug je prijavio nestanak jer se prestrašio da mu je žena imala moždani udar.

U potragu su bili uključeni i helikopteri koji su nadletali pustinju u Nevadi, a suprug je pokrenuo potragu preko Fejsbuka, oblepio grad posterima, pa čak i ponudio nagradu od 7500 funti.

Svet

Nesporazum, a ne terorizam

Vašington -- Američka istraga pokazala je da se u slučaju dva muškarca uhapšena u Amsterdamu, verovatno radilo o nesporazumu, a ne o planiranju terorističkog napada.

Svet utorak 31.08. 19:00 Komentara: 3

Saslušan osnivač Vikiliksa

Stokholm -- Švedska policija saslušala je osnivača Vikiliksa Džulijana Asanža zbog optužbi za uznemiravanje, izjavio je njegov advokat Leif Silberski.

Svet utorak 31.08. 15:19 Komentara: 2

Kopanje rupe za spas rudara

Santijago -- Čileanski rudari zarobljeni u rudniku u pustinji Atakama na severu Čilea kod kuće bi mogli da budu krajem septembra, ako novi plan za njihovo izbavljenje uspe.

Svet utorak 31.08. 14:22 Komentara: 1
strana 1 od 217 idi na stranu