Novi šef KPS u severnoj Mitrovici

Na mesto komandira Kosovske policijske Službe u severnoj Mitrovici imenovan je kapetan Branislav Kragović.

Izvor: Tanjug

Utorak, 31.08.2010.

14:19

Default images

Dosadačnji komandir policije u severnom delu Kosovske Mitrovice Milija Milošević je razrešen dužnosti zbog slabe posvećenosti i efikasnosti, izjavio je danas portparol kosovske policije Besim Hoti.

Hoti je rekao da je, prema odluci direktora kosovske policije Behara Selimija, Milošević smenjen i raspoređen na novo radno mesto šefa jedinice policije za zajednice.

Prema njegovim rečima, pored Miloševića, "zbog lošeg radnog učinka" smenjeno je još osam komandira i regionalnih direktora KPS-a.

"U Kosovskoj Mitrovici smenjeni su komandiri policijskih stanica Sever i Jug, komandir stanice u Srbici, kao i još neke pozicije, počevši od regionalnog komandira i slično", kazao je Hoti.

Kako je prenela kancelarija za informisanje kosovske policije, direktor KPS-a Behar Selimi, sa istim obrazloženjem nekoliko dana ranije je smenio komandira policije na administrativnom prelazu Jarinje kod Leposavića Zorana Miljkovića i premestio ga na prelaz Brnjak kod Zubinog Potoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: