Ostavka Svetlane Vukajlović?

“Novosti” saznaju da će u utorak 7. septembra biti održana konstitutivna sednica Upravnog odbora RZZO. Direktorka Svetlana Vukajlović podnosi ostavku?

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2010.

00:29

Default images

UO Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje na prvoj sednici u novom sastavu moraće da reši pitanje izbora novog direktora, koje se "razvlači" već više od tri meseca.

Svetlana Vukajlović će, kako saznaju "Novosti", najverovatnije, da podnese ostavku i biće raspisan novi konkurs za direktora.

Direktorka RZZO nije htela ni da potvrdi, ni da demantuje ovu informaciju.

"Vreme je da se povuku neki potezi, ali o tome sada ne želim da govorim“, kazala je Svetlana Vukajlović.

"Sve što imam da kažem reći ću prvo pred Upravnim odborom. Njemu sam direktno odgovorna. Činjenica je da sve ovo predugo traje. Čitav RZZO je u v. d. stanju. To ne valja i što pre treba naći izlaz iz ove situacije. Lično mi smeta što se sve toliko provlači po medijima, i što se nipodaštava uloga Upravnog odbora“, kaže ona.

Svetlani Vukajlović, koja je na čelo RZZO došla pre šest godina, mandat je istekao 12. maja, a o predlogu UO da ona opet bude direktor najdublje kase u zemlji Vlada Srbije se nije izjašnjavala.

Kao najozbiljniji kandidat za mesto direktora RZZO pominje se dr Đorđe Bajec, direktor Kliničkog centra Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: