Devetoro povređeno u sudaru

Devet osoba je povređeno u saobraćajnoj nesreći u Ulici Surčinski put jutros oko 7 časova kada se autobus GSP-a sudario sa kamionom hladnjačom.

Izvor: B92

Utorak, 31.08.2010.

08:52

Default images

Nesreća se dogodila jutros oko sedam časova u Surčinskoj ulici u prigradskom naselju Ledine.

Tom prilikom oboren je jedan pešak, a povređen je vozač "hladnjače", kao i sedam osoba iz autobusa. Uzrok sudara još nije utvrđen. Kako je izjavio portparol Kliničkog centra Srbije Drago Jovanović, sedam osoba je dovezeno u Urgentni centar.

"Od sedam osoba koje su dovezene u ranim satima u Urgentni centar, dve osobe koje su bile u reanimaciji su teže povređene. Jedna od njih je vozač kamiona", rekao je Drago Jovanović.

"On je s težim povredama grudnog koša prebačen na odeljenje intenzivne nege. Dečak, koji je bio u reanimaciji i dalje je u reanimaciji. Ostalih pet su na pregledu kod hirurga i neurohirurga, dok ne bude kompletno završena dijagnostika nećemo znati tačan stepen povreda", kazao je Jovanović.

Saobraćaj na delu puta na kom se dogodila nesreća bio je obustavljen do 8.15 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: