Istraga o požaru u čačanskom radiju

Policija intenzivno istražuje uzroke požara, koji se juče dogodio u prostorijama Radio Čačka i pričinio štetu od oko milion dinara.

Izvor: B92

Sreda, 18.08.2010.

15:51

Default images

U saopštenju se navodi da je vatra izbila u hodniku redakcije, a potom se proširila na druge delove, pri čemu je izgoreo sav enterijer.

U požaru niko nije povređen, a neposredno pre izbijanja vatre, posle emitovanja poslednjih vesti, u zaključanim prostorijama nije bio niko od zaposlenih.

Vatrogasci su intervenisali sa dve ekipe, pa su požar najpre lokalizovali, a posle skoro dvočasovne intervencije ugasili.

Prema saopštenju Policijske uprave, jučerašnji požar pričinio je štetu od oko milion dinara.

Prostorije Radio Čačka, jedne od najstarijih lokalnih radio-stanica u Srbiji, nalaze se u delu Doma kulture, na glavnom gradskom trgu.

Rukovodstvo Radio Čacka, privatizovanog prošle godine, ulaže napore da što pre obnovi pripremanje i emitovanje programa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: