Krkobabić: Nije lako biti mlad

Zamenik gradonačelnika Beograda Milan Krkobabić izjavio je, povodom 12. avgusta, Međunarodnog dana mladih, da danas nije lako biti mlad, ali je lepo i izazovno.

Izvor: Beta

Četvrtak, 12.08.2010.

15:13

Default images

"Mladost sama po sebi ume da odgovori na te izazove, ali zaslužuje i našu konkretnu podršku", naveo je Krkobabić u pisanoj izjavi.

"Najmanje što možemo je da pokušamo da ih razumemo", kaže Krkobabić.

Zamenik gradonačelnika Beograda istakao je rešenost gradske uprave da posebnu pažnju posveti mladima sa smetnjama u razvoju, kao i mladim osobama sa invaliditetom i da im omogući istu "životnu startnu poziciju", kao i da najenergičnije odbacuje svaki vid diskriminicije kojoj su svakodnevno izloženi.

Da podsetimo, ministarka omladine i sporta Snežana Samardžić-Marković izjavila je, povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, da očekuje da će Srbija u Međunarodnoj godini mladih, koja počinje danas, dobiti zakon o mladima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: