Voz usmrtio biciklistu

Na pružnom prelazu nedaleko od fabrike "Cer" u Čačku poginuo je biciklista Radiša Bogdanović (50), kada je na njega naleteo putnički voz.

Izvor: Tanjug

Petak, 06.08.2010.

08:32

Default images

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče, samo nekoliko minuta nakon što je voz pošao sa obližnje železničke stanice za Kraljevo.

Odmah posle nesreće okupili su se građani iz okolnog naselja i blokirali saobraćaj u znak protesta što se ništa ne preduzima da ovaj prometan prelaz bude bolje obezbeđen, jer ima samo dva niska polubranika koji onemogućavaju prolaz većih vozila.

Meštani tvrde da je ovo treći težak udes na istom mestu u poslednjih godinu dana.

Građani su ispred prelaza zaustavili teretni voz koji je dolazio iz Kraljeva, sprečavajući dalji železnički saobraćaj između dva grada i najavljuju da će tu ostati sve dok na mesto udesa ne dodju predstavnici železnice i grada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: