Autoput do Mađarske do kraja 2010.

Ministar za infrastrukturu Mlutin Mrkonjić najavio je da će do kraja godine Srbija imati autoput od mosta "Gazela" u Beogradu do Horgoša i Kelebije.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2010.

17:22

Default images

Mrkonjić je, sa rukovodstvom preduzeća "Putevi Srbije", obišao radove na severnom kraku Koridora 10 i mostu kod Beške.

Ministar je rekao i da će rok biti "možda probijen za mesec - dva" kod izgradnje mosta. On je na gradilištu kod Beške izjavio da je impresioniran onim što je do sada izgrađeno i čestitao radnicima na trenutnoj dinamici izvođenja radova.

Mrkonjić je kazao da ima manjih tehničkih problema koji se rešavaju u hodu, ističući da severni krak Koridora 10 i most kod Beške predstavljaju trenutno najveće gradilište u Evropi.

Direktor projekta izgradnje mosta Slobodan Mitrović, iz austrijske "Alpine", koja izvodi radove, kazao je da je most već izgrađen oko 70 odsto i da su završeni najteži radovi.

O ovoj temi možete čitati i na našoj stranici Biz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: