Dačić: Na snimku se ne vide lica

Ivica Dačić kaže da je kamera "sa jedne institucije" snimila napadače na Teofila Pančića, ali da sa tog snimka ne mogu da se razaznaju lica počinilaca.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2010.

15:37

Default images

Ministar policije Ivica Dačić izjavio je da policija raspolaže i određenim DNK tragovima i pozvao je svedoke napada da se jave policiji.

Istražni organi, prema njegovim rečima, u ovom trenutku, pošto nema svedoka, moraju da privode veliki broj osoba kako bi došli do eventualnih tragova.

"Nije dobro da policija mnogo govori o tome, niti da sam akter događaja govori o tome dok se slučaj ne rasvetli", rekao je Dačić.

Beogradska policija juče je privela 20 mladića iz Zemuna na informativni razgovor kako bi saznala identitet napadača na kolumnistu “Vremena“.

Kako je ranije saopštila Policijska uprava Beograd, Pančića su napale dve osobe u subotu uveče prilikom ulaska u autobus 83 na autobuskom stajalištu u Glavnoj ulici 42.

Napadači su otrčali Glavnom ulicom u pravcu pozorišta “Madlenijanum", a na pločniku stajališta autobusa pronađena je metalna šipka.

Uviđajna ekipa policijske stanice Zemun odvezla je Pančića u KBC Zemun, gde mu je ukazana lekarska pomoć i gde su konstatovane lakše telesne povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: