Uhapšeni zbog krijumčarenja droge

Kriminalistička policija u Jagodini, u nastavku akcije "Morava", uhapsila je šest pripadnika organizovane grupe koja se bavila krijumčarenjem droge.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 29.07.2010.

14:23

Default images

Oni se sumnjiče da su drogu krijumčarili iz Bugarske i Kosova i Metohije, i da su je prodavali na području Pomoravlja.

Uhapšeni su Dane Glušica (32), Marko Milošević (33), Zoran Arsić (40), Aleksandar Miljković zvani Sale Ludak (31) iz Jagodine, Edo Mulalić zvani Edo Bombaš (31) iz Ćuprije i Aleksandar Stojiljković (22) iz Paraćina.

Zbog osnovane sumnje da su počinili krivično delo neovlašćene proizvodnea i stavljanja u promet opojnih droga, njima je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini.

"U ovoj akciji policija je zaplenila oko kilogram heroina, kao i više skupocenih putničkih vozila i motocikala", stoji u saopštenju.

Policija sumnja da su organizatori krijumčarenja i preprodaje Aleksandar Kevac, koji je uhapšen 11. jula i Bojan Ilić (27) iz Ćuprije, koji je u bekstvu.

Oni su heroin nabavljali u Bugarskoj i Kosovu i Metohiji, a prodaju na teritoriji Pomoravlja organizovali su Glušica, Milošević, Mulalić, Miljković, Arsić i Stojiljković, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: