11 godina zatvora zbog seks ture

Vankuver -- Kanadski sud je jednog Kanađanina osudio na 11 godina zatvora zbog seksualnih odnosa s decom tokom turističkih putovanja u Kambodžu i Kolumbiju.

Izvor: Beta
Podeli

Kenet Klasen (59) je, dok je bio u Kambodži i Kolumbiji, pravio video-snimke svojih seksualnih odnosa sa devojčicama, od kojih su neke imale osam godina.

To je najduža zatvorska kazna izrečena po kanadskom zakonu o seksualnom turizmu, naveli su tužioci u kanadskoj državi Britanskoj Kolumbiji.

Klasen je osuđen na 10 godina zatvora po 14 tačaka optužnice koje se odnose na seksualni turizam sa decom i na jednu godinu zatvora zbog unošenja pornografije u zemlju.

Klasen, koji je diagnosticiran kao pedofil, pre izricanja presude je kratko izjavio da žali zvog toga što je učinio.

Advokati su ga branili time što je bio klijent osoba koje su svojevoljno učestvovale u seksu.

Sudija je odbacio tu odbranu rekavši da njegovo ponašanje predstavlja težak prekršaj prirodne obaveze da se deca štite.

Klasen je optužen kada je policija našla 21 video snimak, sa naslovima kao što su "Zlostavljanje dece" i "Prvi put", u paketu koji je poslao na svoju adresu u Kanadi.

Na tim snimcima se vidi Klasen u seksualnom odnosu sa devojčicama mlađim od 14 godina. Jedna Kolumbijka je bila plaćena da zamagli Klasenovo lice na snimcima i da napravi omote video-kaseta.

Info

Hajder krio 45 miliona evra

Beč -- Bivši lider austrijske ekstremne desnice i guverner Koruške Jerg Hajder, koji je 2008. poginuo u saobraćajnoj nesreći, krio je u Lihtenštajnu 45 miliona evra.

Svet subota 31.07. 20:16 Komentara: 9

Obuzdan deo požara u Kaliforniji

Palmdejl, Kalifornija -- Vatrogasne ekipe su danas uspele da suzbiju požar koji je zahvatio nenaseljene, severne krajeve okruga Los Anđeles u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Svet subota 31.07. 20:00 Komentara: 0
strana 1 od 910 idi na stranu