Metalna stativa pala na dečaka

Leskovac -- Jedanaestogodišnji dečak iz Boljevca teško je povređen kada mu je na glavu pala metalna konstrukcija gola na fudbalskom igralištu u Leskovcu.

Izvor: B92, Beta
Podeli

Istražni sudija osnovnog suda u Leskovcu Zoran Stojanović je rekao da je dečak prebačen na neurohirušku kliniku u Nišu i da je u životnoj opasnosti.

Prema navodima ovog istražnog sudije, nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata na igralištu u naselju Zele Veljkovića, dok se dečak, najverovatnije, ljuljao na stativi gola.

Metalna konstrukcija gola nije bila čvrsto fiksirana i najverovatnije je zbog toga pala i teško povredila dečaka, koji je bio u gostima kod rođaka u Leskovcu.

Dečaku je prvi u pomoć pritekao jedan lekar iz tog naselja, a potom su stigli lekari Hitne pomoći, prevezli ga do urgentnog centra odakle je prebačen i Niš.

Info

Hajder krio 45 miliona evra

Beč -- Bivši lider austrijske ekstremne desnice i guverner Koruške Jerg Hajder, koji je 2008. poginuo u saobraćajnoj nesreći, krio je u Lihtenštajnu 45 miliona evra.

Svet subota 31.07. 20:16 Komentara: 9

Obuzdan deo požara u Kaliforniji

Palmdejl, Kalifornija -- Vatrogasne ekipe su danas uspele da suzbiju požar koji je zahvatio nenaseljene, severne krajeve okruga Los Anđeles u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Svet subota 31.07. 20:00 Komentara: 0
strana 1 od 910 idi na stranu