BiH: Hapšenja narko-dilera

Doboj -- U okviru akcije "Prud", čiji je cilj identifikacija uličnih preprodavaca droge, u dvočasovnom pretresu, izvršenom na 40 lokacija u BiH, uhapšeno je 32 ljudi.

Izvor: Tanjug
Podeli

"U današnjim aktivnostima slobode su lišene 32 osobe koje će biti predate u nadležnost Orkužnog tužilaštva Doboj", kaže portparolka MUP-a RS Mirna Šoja.

U pretresima je zaplenjeno više od 2 kilograma marihuane,otkrivene su dve plantaže indijske konoplje, više digitalnih vaga,puščana municija, ručne bombe kao i 15.500 konvertibilnih maraka zarađenih od prodaje droge.

Pripremne radnje za operativnu akciju "Prud", koja je započela 18. februara, krajem prošle godine izvršio je Centar javne bezbednosti Doboj u koordinaciji s Upravom kriminalističke policije MUP-a RS.

Info

Hajder krio 45 miliona evra

Beč -- Bivši lider austrijske ekstremne desnice i guverner Koruške Jerg Hajder, koji je 2008. poginuo u saobraćajnoj nesreći, krio je u Lihtenštajnu 45 miliona evra.

Svet subota 31.07. 20:16 Komentara: 9

Obuzdan deo požara u Kaliforniji

Palmdejl, Kalifornija -- Vatrogasne ekipe su danas uspele da suzbiju požar koji je zahvatio nenaseljene, severne krajeve okruga Los Anđeles u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

Svet subota 31.07. 20:00 Komentara: 0
strana 1 od 910 idi na stranu