Cvetanov: Dobra saradnja policija

Potpredsednik bugarske vlade i bugarski ministar unutrašnjih poslova Cvetan Cvetanov kaže da je saradnja bugarske i srpske policije na visokom nivou.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 31.05.2010.

19:47

Default images

Cvetanov je posebno zahvalio Srbiji zbog toga što je građanima Evropske unije odobrila ulazak na svoju teritoriju samo sa ličnim kartama.

"Izuzetno sam zadovoljan napretkom u saradnji koju razvijaju dve zemlje, a i razmena informacija je na visokom nivou“, rekao je on u razgoru sa stranim novinarima akreditovanim u Bugarskoj, među kojima i dopisnikom Tanjuga.

On je kao dobre ocenio razgovore koje je nedavno imao sa zamenikom premijera i srpskim ministrom policije Ivicom Dačićem u Sofiji.

Ministar Cvetanov rekao je stranim dopisnicima da je njegova zemlja spremna da garantuje bezbednost svim stranim državljanima koji odluče da godišnji odmor provedu u Bugarskoj.

Prema njegovim rečima, Bugarska je spremna da garantuje sigurnost svim inostranim investirotima, koji se odluče da investiraju u ovu zemlju.

Zamenik bugarskog ministra unutašnjih poslova Veselin Vučkov najavio je formiranje specijalnog suda, što će biti predstavljeno svim državama članicama EU.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: