“Nastavak akcije protiv pedofilije“

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će se nastaviti opsežna akcija protiv osumnjičenih za seksualno iskorišćavanje maloletnika.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 31.05.2010.

18:10

Default images

Policija će tom krivičnom delu ubuduće posvetiti posebnu pažnju, rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu, gde je u bolnici posetio jednog povređenog žandarma.

"To što se do sada nije dovoljno govorilo o tom krivičnom delu, znači samo da se naše društvo time nije dovoljno bavilo. A taj zločin postoji u našem društvu", rekao je ministar.

Prema njegovim rečima, trebalo bi pooštriti kazne osuđenima za pedofiliju.

Ministar je pozvao građane da prijave sve slučajeve seksualnog zlostavljanja dece.

Dačić je naveo da je policija ostvarila velike uspehe i na međunarodnom planu u rasvetljavanju tih dela i da je pomogla američkom FBI-ju da uhapsi neke osumnjičene na teritoriji SAD.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: