“Nastavak akcije protiv pedofilije“

Novi Sad -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da će se nastaviti opsežna akcija protiv osumnjičenih za seksualno iskorišćavanje maloletnika.

Izvor: Beta
Podeli

Policija će tom krivičnom delu ubuduće posvetiti posebnu pažnju, rekao je Dačić novinarima u Novom Sadu, gde je u bolnici posetio jednog povređenog žandarma.

"To što se do sada nije dovoljno govorilo o tom krivičnom delu, znači samo da se naše društvo time nije dovoljno bavilo. A taj zločin postoji u našem društvu", rekao je ministar.

Prema njegovim rečima, trebalo bi pooštriti kazne osuđenima za pedofiliju.

Ministar je pozvao građane da prijave sve slučajeve seksualnog zlostavljanja dece.

Dačić je naveo da je policija ostvarila velike uspehe i na međunarodnom planu u rasvetljavanju tih dela i da je pomogla američkom FBI-ju da uhapsi neke osumnjičene na teritoriji SAD.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu