Uhapšeni makedonski državljani

Ženeva -- Trojica makedonskih državljanina koji su prenosili jedan sef i deset kompjutera ukradenih iz kancelarija SZO u Ženevi, uhapšeni su rano jutros.

Izvor: Beta
Podeli

Nakon saslušanja tri privedene osobe "policija je zaključila da su sef i kompjuteri ukradeni iz prostorija SZO", rekao je portparol policije Žan-Filip Brant.

Osumnjičeni su privedeni na francusko-švajcarskoj granici u trenutku kada su tokom noći pokušavali da pređu u Francusku.

"Dve osobe su imale krvi na rukama zato što su pokušale da razbiju staklo na prozorima u prizemlju SZO", rekao je predstavnik pogranične policije, koji je ocenio da je ta krađa povezana sa "organizovanim kriminalom".

On je kazao da su kompjuteri ukradeni iz kancelarije litvanske delegacije koja je došla da prisustvuje skupu posvećenom sidi, ali međutim nije mogao da precizira šta se nalazi u pronađenom sefu.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu