"Anonimni kupci Šarićevih stvari"

Direkcija za oduzetu imovinu svima koji kupe stvari Darka Šarića garantuje da će ostati anonimni, kaže državni sekretar Ministarstva pravde Slobodoan Homen.

Izvor: Tanjug

Utorak, 25.05.2010.

16:35

Default images

On je rekao da će prva prodaja pokretnih stvari zaplenjenih u kućama i objektima Šarića i pripadnika njegove grupe biti organizovana u prvoj polovini juna.

Reč o veoma vrednim stvarima, nameštaju, opremi za teretanu i čak 76 plazma televizora, a najvrednije stvari su zaplenjene u vilama na Tatarskom brdu kod Novog Sada, ukazao je Homen.

Prema njegovim rečima, aukcija će biti objavljena u javnim glasilima.

Prodaja pokretnih stvari koje su privremeno oduzete od Šarića i pripadnika njegovog klana obavlja se da im ne bi opala vrednost u toku trajanja krivičnog postupka koji je još u fazi optuženja - čeka se da optužnica stupi na pravnu snagu, posle čega će biti zakazano suđenje.

O prodaji nepokretnosti moći će da se govori tek po okončanju postupka za trajno oduzimanje imovine, koji će uslediti po pravosnažnom okončanju sudskog procesa, a do tada će zaplenjeni objekti biti izdavani u zakup ili ustupani na korišćenje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: