Kraljevo: Izgorela dva automobila

Kraljevo -- Požar u kome su na parkingu u Kraljevu izgorela dva automobila bio je podmetnut, saopštila je kraljevačka policija.

Izvor: Tanjug
Podeli

Noćas, u 01.30 časova, u ulici Heroja Maričića, za sada, nepoznata osoba polila je lako zapaljivom tečnošću i zapalila putničko vozilo "golf 5" čiji je vlasnik Radoslav Milijanović (31) iz Kraljeva.

Požar se zatim preneo i na "opel korsu" koja je bila parkirana u neposrednoj blizini, a čija je vlasnica Jelena Mojsilović iz Kraljeva.

Vatrogasci su brzo lokalizovali i ugasili požar u kome nije bilo povređenih.

U saopštenju policije navodi se da su u toku istraga i rasvetljavanje ovog događaja, o kome su obavešteni zamenik osnovnog javnog tužioca i istražni sudija Osnovnog suda u Kraljevu.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu