Nove pretnje na Fejsbuku

Beograd -- Poslaniku G17 plus u Skupštini Vojvodine Danetu Pribiću danas su na društvenoj mreži Fejsbuk upućene pretnje, saopštio je G17 plus.

Izvor: Beta
Podeli

Osoba pod pseudonimom "Rodoljub Serbski" pozivao je Pribića na fizički obračun i vređala ga na nacionalnoj, političkoj i ličnoj osnovi, navodi se u saopštenju.

Pribić je MUP-u Srbije, Sekretarijatu u Novom Sadu, podneo krivičnu prijavu protiv osobe koja se predstavlja kao "Rodoljub Serbski".

Stranka G17 plus osudila je napad na Pribića i zatražila od državnih organa da preduzmu sve mere da se osoba koja je uputila pretnje identifikuje i procesuira.

"Svi nosioci javnih funkcija, kao i građani cele Srbije, moraju da budu zaštićeni od činova agresije. Raspirivanje nacionalne, verske i svake druge netrpeljivosti je nedopustivo i kažnjivo i ovakvo ponašanje u Srbiji se mora zaustaviti", navodi se u saopštenju.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu