Keruša probodena strelom stabilno

Loznica -- Keruša koja je, u blizini Prihvatilišta za pse u Loznici, ranjena strelom, oporavlja se, a njeno stanje je stabilno.

Izvor: Beta
Podeli

Pas proboden strelom pronađen je pre dva dana u blizini prihvatilišta za pse u Loznici. Životinju su pronašli aktivisti Društvu za zašittu životinja Lunja iz Loznice Danijela Vujanić i Mile Obradović prilikom redovnog obilaska prihvatilišta.

Nakon što su obavestili veterinarsku inspekciju i policiju, kerušu su prevezli do Veterinarske stanice, gde su je veterinari operisali i izvadili strelu.

"Povređeni pas smešten je u prihvatilištu i biće pod nadzorom veterinara narednih nekoliko dana. Očekuje se da će se brzo oporaviti, jer povrede koje su nastale od strele nisu zahvatile vitalne organe", rekla je Danijela Vujanić.

Info

Sednica SB zbog izraelskog napada

Istanbul, Ankara, Brisel, Tel Aviv, Teheran -- SB UN sazvao hitnu sednicu zbog napada izraelskih komandosa na humanitarni konvoj za Gazu, kada je prema izraelskim izvorima poginulo devetoro putnika.

Svet ponedeljak 31.05. 23:33 Komentara: 126

Počeo samit EU-Rusija

Moskva -- Ruski predsednik Dmitrij Medvedev, predsednik Evropske unije Herman Van Rompej i predsednik Evropske komisije Žoze Manuel Barozo sastali se u Rostovu na Donu.

Svet ponedeljak 31.05. 21:57 Komentara: 0
strana 1 od 967 idi na stranu