Leskovac: Pretučeni policajci

Nekoliko Leskovčana iz romske mahale Podvorce privedeno je u leskovačku policiju zbog sumnje da su pretukli petoro policajaca, potvrđeno je Beti u policiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 06.05.2010.

16:25

Default images

Prema navodima jednog od zvaničnika Policijske uprave u Leskovcu, sukob se dogodio prošle noći u kvartu Podvorce prilikom proslave Durđevdanskog uranka. "Jedna policajka je dobila udarac tupim predmetom u glavu, jedan policajac je zadobio lakše telesne povrede, dok su ostali gađani flašama i drugim predmetima", kazao je Betin sagovronik.

Policajci su, prema njegovim navodima, dobili batine kada su pokušali da razdvoje "pijanog oca i sina iz porodice Šabanović", koju su se tukli.

Protiv osumnjičenih napadača biće podneta krivična prijava za napad na službena lica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: