"Putevi" odbacuju navode "Geoputa"

“Putevi Srbije” su demantovali navode Milice Trifković, direktorke “Geoputa” o izboru izvođača projekata za koridor 10 i autoput Južni Jadran.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

18:49

Default images

U saopštenju se navodi da je tender za projekat graničnog prelaza Horgoš sprovelo Ministarstvo za NIP, a ne “Putevi Srbije”, kao i da na tenderu za deonicu Kelebija petlja - Subotica jug “Geoput” nije ni učestvovao.

Tenderi za Koridor 10 i Južni Jadran, shodno zaključku Vlade, sprovode se u pregovaračkom postupku bez javnog poziva, dodaje se u saopštenju, a ponuda “Geoputa” za pet projekata je odbačena jer nije ispunjavala konkursne uslove.

Tvrdnje direktorke “Geoputa” da je na nju vršen pritisak da odustane od tendera su netačne, a njeni navodi su pritisak da “Geoput” na nelegalan način dobije izradu projekata i tehničku kontrolu, zaključuje se u saopštenju “Puteva Srbije”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: