Ministar Skajola ponudio ostavku

Italijanski ministar Klaudio Skajola je zbog optužbi za umešanost u korpucijski skandal podneo ostavku premijeru Silviju Berluskoniju koji je tu ostavku odbio.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

15:03

Default images

"Ne dozvoljavam da me zastraše.. Ovo je neviđeni napad na mene i moju porodicu", rekao je ministar ta ekonomski razvoj Klaudio Skajola italijanskom dnevniku “Koriere dela sera“. Skajola je ponudio ostavku posle navoda u medijima da je saradnik jednog rimskog poslovnog čoveka finansirao kupovinu stana njegove ćerke, preneo je list “Koriere dela sera“.

Skajola je pored toga, u saopštenju iz njegovog kabineta, odbacio sve optužbe.

Prema navodima lista “Republika“ Berluskoni je rekao svom ministru koji ga je sinoć posetio u njegovoj privatnoj rezidenciji u Rimu da ne prihvata ostavku.

"Dragi Klaudio, nastavi da radiš, cela ova stvar će da se rasprši kao mehur od sapunice, kao što se desilo sa Bertolazom", Republika prenosi Berluskonijeve reči.

Gvido Bertolazo, šef italijanske civilne zaštite i heroj u Italiji zbog vođenja radova obnove posle teškog zemljotresa u L'akvili, osumnjičen je da je intervenisao u javnim nabavkama u zamenu za seks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: