Pomoć Zaječarcima posle poplava

Ministar Dinkić i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić uručili pomoć građanima koji su pretrpeli najveću štetu u nedavnim poplavama.

Izvor: B92

Petak, 30.04.2010.

15:28

Default images

Ministar ekonomije i regionalnog razvoja Mlađan Dinkić i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić su uručili porodicama čiji su domovi pretrpeli štetu u poplavama pomoć u nameštaju, beloj tehnici i podnim oblogama domaćih proizvođača. Roba je vredna 16 miliona dinara, a otplatiće je grad Zaječar kroz kredit u naredne tri godine.

Domaćinstvo porodice Joniković iz Zaječara za samo tri meseca dva puta je bilo poplavljeno, pa im je pomoć koju im je danas uručio ministar Dinkić i te kako dobro došla.

U narednih nekoliko dana pomoć u robi domaćih proizvođača, vrednoj 16 miliona dinara, dobiće svih 650 porodica čije su kuće pretrpele štetu u poplavama.

Svu robu, nameštaj, podne obloge i belu tehniku građani dobijaju potpuno besplatno.

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić je najavio i da će sledećeg meseca početi izgradnja odbrambenih bedema na Belom Timoku, što će trajno rešiti problem poplava u Zaječaru i selima u slivu ove reke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: