Susret Tadića i Fratinija

Predsednik Srbije Boris Tadić i ministar inostranih poslova Italije Franko Fratini ocenili su u Beogradu da su bilateralni odnosi dve zemlje na visokom nivou.

Izvor: Beta

Utorak, 27.04.2010.

20:51

Default images

Predsednik Srbije zahvalio je Fratiniju na velikoj podršci Italije evropskim integracijama Srbije, saopštila je Pres služba predsednika Republike. Tadić je podsetio da je Fratini podržao liberalizaciju viznog režima i reformu policije u Srbiji, što je dokaz da veruje u iskrene namere naše zemlje da postane punopravna članica Evropske unije.

Ministar Fratini doputovao je u dvodnevnu posetu Srbiji, gde će, prema najavama, voditi razgovore o evropskim integracijama i saradnji u regionu.
Za sredu je predviđen susret Fratinija sa ministrom spoljnih poslova Vukom Jeremićem i potpredsednikom vlade zaduženim za evropske
integracije, Božidarom Đelićem.

Akcenat u tim razgovorima, uz evropske integracije, biće stavljen na regionalnu saradnju uoči samita u Sarajevu koji će biti održan 2.
juna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: