Ćuprija: Nađene dve mrtve devojke

Beograd -- Policija je pronašla tela dve ubijene devojke u mestu Ada, u blizini Kazneno-popravnog zavoda u Ćupriji.

Izvor: B92, Tanjug
Podeli

Oko 8.30, u neposrednoj blizini Velike Morave, pronađena su tela 26-godišnje Ivane Stojković i devetnaestogodišnje Biljane Obradović. Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su devojke imale prostrelne rane na glavi, kao i da je jedna nađena u automobilu "honda sivik", a druga pored vozila. Neki mediji javljaju da je reč o dvostrukom ubistvu, iako iz policije to još niko nije potvrdio.

Sudija Višeg suda u Jagodini Zoran Petrović na vanrednoj konferenciji za novinare nije želeo da otriva više od identiteta ubijenih žena.

"Na potezu Ada, u neposrednoj blizini Morave i ekonomije KPZ u Ćupriji pronađena su beživotna tela Stojković Ivane i Obradović Biljana. Zajedno sa zamenikom javnog tužioca izašao sam na lice mesta, uradili smo uviđaj, u toku su operativne radnje, a sva ostala pitanja koja vas zanimaju dobićete od policije", rekao je sudija Petrović.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da su specijalizovane ekipe kriminalističke policije MUP-a, po njegovom nalogu, obavile uviđaj uz prisustvo višeg tužioca iz Jagodine.

Hronika

Pronađena dva beživotna tela

Čačak -- Čačanska policija saopštila je da su oko 12 časova u selu Lipnica, pronađena beživotna tela Miloja Ostojića (59) i Dejana Kolovića (33), obojice iz tog mesta.

Hronika četvrtak 29.04. 17:38 Komentara: 1
strana 1 od 87 idi na stranu