BG:Praznično radno vreme prodavnica

Maloprodajni objekti pojedinih trgovinskih preduzeća u Beogradu tokom uskršnjih praznika imaće izmenjeno radno vreme, dok na Uskrs, 4. aprila, neće raditi.

Izvor: B92

Petak, 02.04.2010.

01:25

Default images

"Maksi supermarketi", "Tempo Ekspres" objekti i "Mini Maksi" prodavnice radiće do 17 časova, dok će u subotu 3. aprila imati uobičajeno radno vreme, na dan Uskrsa, 4. aprila, neće raditi, dok će u ponedeljak 5. aprila raditi do 18 časova.

"Mini Maksi" prodavnice će za vreme predstojećih praznika 2. aprila raditi do 17 časova, u subotu će imati uobičajeno radno vreme, na Uskrs neće raditi, dok će u ponedeljak raditi do 18 časova.

"Super Maksi" i "Tempo centri" će danas raditi do 18 časova, u subotu, 2. aprila do 22, za Uskrs, 4. aprila neće raditi, dok će u ponedeljak, 5. aprila raditi do 22, odnosno 24 časa.

Najveći broj "Idea" prodajnih objekata danas u subotu, 3. aprila, ima redovno radno vreme dok je nedelja za sve neradni dan. "Idea" objekat u tržnom centru "Ušće" danas radi od 7.30 do 18 časova, a u "Imocentru" od 9 do 18 časova.

U ponedeljak, 5. aprila "Idea" prodavnice će raditi do 15 časova, osim objekata "Idea Maksima", "Oaza", "Idea Ekstra" i prodavnica na Meljaku i Bežanijskoj kosi koji će raditi do 19 sati.

"Super Vero" prodavnice danas rade od 8 do 22 sata, u subotu do 20 sati, nedelja je neradni dan, dok će u ponedeljak svi objekti raditi do 17 sati.

Objekti "SOS marketa - Jabuka" danas i u subotu, 3. aprila radiće do 18 časova, u nedelju, 4.aprila na Uskrs neće raditi, dok će u ponedeljak, 5. aprila raditi do 20 časova, saopšteno je iz tog preduzeća.

Svi maloprodajni objekti "Familija marketa" danas će raditi do 17 časova, u subotu, 3. aprila do 22 sata, na Uskrs neće raditi, dok će u ponedeljak, 5. aprila raditi do 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: