Za infrastrukturu četiri milijarde

Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović izjavila je da će u 40 najnerazvijenih opština biti uloženo 1,4 milijarde dinara u 2010. godini.

Izvor: Beta

Sreda, 31.03.2010.

15:32

Default images

Ona je na sastanku sa predsednicima tih opština kazala da će za razvoj infrastrukture iz NIP-a biti finansirana 122 projekta od kojih su 36 novi, već započetih je 48, dok 38 projekata predstavljaju preuzete obaveze iz 2009. godine.

Za 10 dana biće potpisani prvi ugovori, ali nijedan projekat neće dobiti zeleno svetlo ukoliko ne bude imao potrebnu dokumentaciju", istakla je Kalanovićeva." Ona je dodala da "ukoliko do 15. maja neki projekat ne bude imao overen Akcioni plan, biće zamenjen drugim".

Gradonačelnik Jagodine Dragan Marković je na sastanku kazao da prioritet lokalnih samouprava moraju da budu isplative investicije, koje pomažu ekonomski razvoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: