Porodica pronadjena mrtva

Jedna četvoročlana porodica u Ajhenau, u Bavarskoj, pronađena je mrtva, a uzroci tragedije koja se dogodila u otmenoj četvrti tog gradića još nisu poznati.

Izvor: Tanjug

Sreda, 31.03.2010.

13:14

Default images

Kako je došlo do porodične drame, u kojoj su ubijeni majka (42), otac(40) i sedmogodišnje bliznakinje, zasad se ne zna, a mediji spekulišu da je otac najpre ubio ženu i kćerke, a zatim izvršio samoubistvo, ali ne isključuje se ni mogućnost da je to učinila majka.

''Još nismo našli nikakvo oproštajno pismo'', rekao je portparol bavarske policije, najavljujući da bi prvi rezultati obdukcije četiri tela mogli da budu poznati još u toku dana.

Tela su pronađeni u različitim sobama porodične kuće, a zasad nema podataka ni kada se tačno dogodio zločin.

Mediji su preneli da je šef majke dve bliznakinje rekao da se žena u ponedeljak nije pojavila na poslu, i da je juče o tome obavestio policiju, koja je odmah pronašla leševe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: