Kosovska policija na granici

Granična policija Kosova preuzela je od međunarodnih snaga u sastavu Kfor kontrolu nad granicom prema Makedoniji, javljaju prištinski mediji.

Izvor: FoNet

Utorak, 30.03.2010.

11:30

Default images

Pripadnici kosovske policije od sada će samostalno patrolirati duž granice prema Makedoniji, odnosno bez prisustva snaga Kfor, što je, kako ocenjuje prištinska štampa, rezultat značajnog napretka koji je protekle godine ostvarila kosovska granična policija. Sledeći korak će, kako se navodi, biti sinhronizacija rada kosovske policije sa makedonskom graničnom policijom.

Kfor je saopštio da će nastaviti saradnju sa kosovskim bezbednosnim snagama, ali i da je kosovska policija dovoljno napredovala da funkcioniše samostalno, navodi Makfaks.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: