Uhapšeno 19 bugarskih navijača

Sofija -- Bugarska policija uhapsila je 19 navijača uoči početka 125. večitog derbija između sofijskih klubova Levskog i CSKA, objavili su lokalni mediji.

Izvor: Tanjug
Podeli

Pred početak duela dva najpopualrnija bugarska kluba, koje gotovo uvek prate sukobi njihovih pristalica, policija je privela najratobornije navijače, a tokom susreta je nekoliko puta bila primorana da interveniše na tribinama. Duel dva najtrofejnija bugarska kluba prekinut je na kratko početkom drugog poluvremena, zbog nereda koje su pravili navijači oba kluba.

Večiti bugarski derbi, koji je obezbeđivalo oko 1.400 policajaca, odigran je samo sedam dana nakon što je prekinut susret u Mezdri između domaće Lokomotiva i CSKA.

Taj duel je prekinut u 65. minutu, pri vođstvu Lokomotive od 1:0, nakon što su nezadovoljni navijači CSKA upali na teren i metalnim palicama uništili reklamne panoe i klupe za rezervne igrače.

Info

SAD i Italija o Deklaraciji

Vašington -- Sjedinjene Američke Države su pozdravile Deklaraciju o Srebrenci, kao pozitivan korak ka pomirenju. Italija kaže da je to važan korak za evropski razvoj Srbije.

Svet sreda 31.03. 22:38 Komentara: 1

Rekonstruisana Vlada Kosova

Priština -- Premijer Kosova Hašim Tači obavio rekonstrukcija Vlade Kosova. Zamenjena šestorica ministara i oformljeno novo Ministarstvo za evropske integracije.

Kosovo sreda 31.03. 20:24 Komentara: 0
strana 1 od 991 idi na stranu