Spajdermen baku spasli vatrogasci

Jedna osamdesetogodišnja Kineskinja pokušala je da se pomoću konopca spusti sa petog sprata solitera kako bi se vratila u svoje selo.

Izvor: Tanjug

Petak, 19.03.2010.

14:19

Default images

Džang Jingfeng je došla da poseti sina u gradu Hebi, u istočnoj provinciji Henan, ali joj je boravak u zaključanom stanu u višespratnici ubrzo postao teskoban i ona je poželela da se vrati u rodno selo. Starica je jednog jutra odlučila da se pomoću konopca vezanog oko struka spusti niz zgradu do ulice.

Nažalost, nije dobro izračunala dužinu konopca, pa je ostala da visi nekoliko metara iznad tla. Spasli su je vatrogasci, koji su došli na poziv zaprepašćenih suseda.

"Mislila sam da je konopac dovoljno dugačak da se njime spustim do ulice, ali sam zaboravila da uračunam i deo kojim sam se vezala oko struka", izjavila je neustrašiva Spajdermen-baka, kojoj su susedi kroz prozor pružili lopatu da bi se za nju pridržavala dok ne dođu vatrogasci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: