Pajčinova i Kapisoda nađeni mrtvi

Beograd -- Pop pevačica Ksenija Pajčin i maneken Filip Kapisoda pronađeni mrtvi u stanu na Voždovcu. Najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

Izvor: B92
Podeli

Tela Ksenije Pajčin (33) i Filipa Kapisode (23) sa prostrelnim ranama pronašla je majka pevačice u svom stanu u Nikšićkoj ulici. U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu. Prema prvim dostupnim informacijama, Kapisoda pucao u Pajčinovu, a potom izvršio samoubistvo.

O tome svedoči i činjenica da je pored njegovog tela pronađen pištolj i prostrelna rana u potiljku. Tragedija se desila oko 18 časova.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je uviđaj i dalje u toku.

"Pretpostavke su da je u pitanju ubistvo i samoubistvo. Potpunije činjenice daćemo tek nakon izvršenog uviđaja i same obdukcije. Po izjavi svodaka, u stanu su se začula i dva pucnja, koja su najverovatnije i bila smrtonosna za ova dva lica", rekao je Veljović.

Ispred zgrade u Nikšićkoj ulici, gde su pronađena tela Kapisode i Pajčinove, okupio se veliki broj komšija, građana i estradnih zvezda.

Policija i dalje istražuje motiv ubistva, a detalji će biti poznati posle uviđaja. Tela manekena i estradne zvezde biće prebačena na Institut za sudsku medicinu, gde će biti urađena obdukcija.

Kapisoda i Pajčinova su nedavno imali žučnu raspravu. Komšije kažu da se iz njihovog stana na trećem spratu često čula svađa. Oni tvrde da je Kapisoda razvalio vrata da bi ušao u stan, o čemu je policija bila obaveštena.

Prema nepotvrđenim informacijama, motiv ove tragedije je ljubomora.

Više o Kseniji Pajčin i Filipu Kapisodi možete pročitati i na ostalim stranicama sajta B92..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 991 idi na stranu