“Drveni advokat” brani platan

Vladimir, koji sebe naziva drvenim advokatom, odlučio je da spreči seču jednog od nekoliko preostalih platana, na uglu Bulevara i Jagićeve ulice.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2010.

16:42

Default images

Danas je peti dan zaredom kako dolazi u pet ujutru, da bi stigao pre ekipe “Gradskog zelenila”. Vladimir se odlučio baš za ovo stablo, jer je po elaboratu Šumarskog fakulteta, ono manje bolesno od ostalih.

Najavljeno je da će Vladimirov platan biti isečen noćas, međutim, odlučeno je da se seča odloži za danas.

Ekipe “Zelenila” se ni ovog puta nisu pojavile. Grupa okupljenih građana veruje da će Vladimir uspeti da spase bar jedno drvo platana, pa bi, kako kažu, Beograđani mogli ubuduće da se nalaze kod drveta na opustošenom Bulevaru.

“Ja lično bih voleo da ovo drvo ostane tu jer sam se trudio. Šanse su ispod minimalnih jer ništa tu ne zavisi od mene. Oni su ga ostavili tu zato što smo bili fini jedni prema drugima, pa nisu hteli da me pomeraju”, kaže Vladimir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: