Protestna nota Srbiji nije stav BiH

Protestna nota koju je Ambasadi Srbije u BiH uputila pomoćnica šefa diplomatije BiH povodom Ejupa Ganića, nije zvanični stav Ministarstva spoljnih poslova BiH.

Izvor: B92

Sreda, 03.03.2010.

22:21

Default images

Zamenica ministra inostranih poslova BiH Ana Trišić-Babić rekla da kao zamenik ministra inostranih poslova BiH uopšte nije obaveštena o protestnoj noti upućenoj ambasadi Srbije u Sarajevu, i ocenila da je taj dokument, pre svega, političkog karaktera.

Trišić-Babić je kazala da je pomoćnica ministra Jasmina Bašalić, inače zadužena za bilateralnu saradnju, državni službenik koji ne može potpisivati nikakve note.

Ambasador Srbije u BiH Grujica Spasović potvrdio je da je primio protestnu notu i da je ona upućena Ministarstvu inostranih poslova Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: