Vijesti: Šarić u Švajcarskoj

Podgorica, Beograd -- Osumnjičeni za šverc kokaina iz Kolumbije Darko Šarić nalazi se u Švajcarskoj, pišu podgoričke "Vijesti", pozivajući se na diplomatu jedne uticajne zemlje.

Izvor: FoNet, Beta
Podeli

"Svi to znaju", prenosi dnevnik reči tog diplomate. Crnogorska policija je u više navrata saopštavala da se Šarić nalazi u nekoj od evropskih zemalja i da je policija Crne Gore u kontaktu sa policijom te evropske zemlje.

Policija je pre dva dana objavila da je Šarić ilegalno napustio Crnu Goru pre nego što je biro Interpola u Podgorici upoznat da je Srbija za njim raspisala međunarodnu potjernicu.

Srbija je raspisala poternicu za Šarićem 21. januara.

Šarić nema biometrijski pasoš

Osumnjičeni za šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu, Darko Šarić, nema novi biometrijski pasoš Srbije, rečeno je novinarima u MUP-u Srbije.

Šarić je državljanstvo Srbije dobio 30. maja 2005. godine, stara lična karta mu je izdata 25. maja 2004. godine, a nova biometrijska 26. januara 2009. godine.

Stari pasoš Savezne republike Jugoslavije, Šarić je dobio 11. novembra 2005. godine.

Region

Mladi preduzetnici

Beograd -- Nezaposlenost među mladima jedan je od gorućih problema u celom regionu. Na preduzetništvo se međutim, odluči tek pokoji mladi čovek do 35 godina.

Region nedelja 28.02. 12:30 Komentara: 8

Mađarska spasava "Malev"

Budimpešta -- Mađarska vlada je odlučila da preuzme 95 odsto akcija dugovima opterećene nacionalne aviokompanije "Malev", pošto je pokušaj privatizacije propao.

Region subota 27.02. 15:40 Komentara: 5

Pronađeno 150 kg marihuane

Zagreb -- Hrvatska policija podnela je krivične prijave zbog zloupotrebe droga protiv dvoje državljana Crne Gore, kod kojih je nađeno 150 kg marihuane, javlja policija.

Region petak 26.02. 14:42 Komentara: 0
strana 1 od 86 idi na stranu