Roćen će biti "preslišan"

Podgorica -- Skupštinski odbor na inicijativu poslanika PZP Branka Radulovića u narednih deset dana razgovaraće sa ministrom Milanom Roćenom o spoljnoj politici Crne Gore.

Izvor: Tanjug
Podeli

Nije prihvaćen Radulovićev prethodni zahtev za kontrolno saslušanje Roćena pred skupštinskim odborom zbog, kako je naveo, iznošenja neizbalansiranih i neprincipijelnim stavova u vezi s odnosima sa susedima.

Radulović je u obrazloženju svog zahteva rekao da je Roćen u kontinuitetu, posebno u poslednje vreme, iznosio brojne kontradiktorne, neizbalansirane i neprimerene izjave kada su u pitanju bilateralni odnosi sa susedima.

On je posebno apostrofirao Roćenove izjave o odnosima sa Srbijom i mogućnosti razmene diplomata sa Kosovom, pitanja granica, regionalnog organizovanog kriminala.

Radulović je rekao da je Roćen takvim izjavama negativno doprineo interesima Crne Gore, regionalnoj stabilnosti i unutarcrnogorskim odnosima.

Info

Sukob Palestinaca i policije

Jerusalim -- Sedam Palestinaca uhapšeno je prilikom sukoba izraelske policije i Palestinaca u svetom mestu koje Izraelci zovu Brdo hrama, a muslimani Haram al Šarif.

Svet nedelja 28.02. 19:48 Komentara: 0
strana 1 od 972 idi na stranu