U tuči izbodeno pet maloletnika

Beograd -- Pet maloletnika izbodeno je u tuči ispred Trgovačke škole u Beogradu. Svi su van životne opasnosti.

Izvor: B92
Podeli

Prema nezvaničnim informacijama tuča koja se dogodila oko 20 časova, počela je kada su četvorica nepoznatih mladića, posle kraćeg koškanja napala učenike, da bi se nastavila ispred restorana "Šumatovac". Četvorica napadača noževima su napali učenike i petoricu povredili.

Kako je za B92 izjavila Suzana Vailjević, portparolka MUP-a Srbije, povređeni su sa ubodnim ranama stomaka i leđa zbrinuti na Institutu za majku i dete i u Urgentnom centru.

"Najteže je povređen mladić, rođen 1993. godine koji je u toku večeri reanimiran", kaže Vasiljevićeva.

"Na lice mesta je odmah upućena patrola MUP-a koja je konstatovala da je u tuču učestvovalo osam maloletnika, verovatno svi učenici srednje Trgovačke škole. Njih pet je povređeno, imaju ubodne rane u predelu stomaka i leđa", rekla je ona.

"Sva su deca zbrinuta odmah na Institut za majku i dete i na Urgentnom centru. Najteže je povređen maloletni M.M. (17) koji se trenutno nalazi na reanimaciji", rekla je ona.

Portparol Kliničkog centra Drago Jovanović kaže da su u Urgentni centar primljena trojica sedamnaestogodišnjaka koji se nalaze van životne opasnosti.

"Trojica mladića su dovezena u Urgentni centar, radi se o maloletnim licima, tačnije imaju po 17 godina. Jedan je primljen na reanimaciju i nakon ukazane pomoći, prebačen je na odeljenje hirurgije", kaže Jovanović.

"Jedan od mladića je zadobio ranu nožem u desnu slabinu, drugi je ranjen u levom delu leđa, iznad bubrega i na svu sreću organ nije ugrožen, a treći mladić je ranjen u levu lopaticu. To su teže povrede, ali možemo da kažemo da nisu životno ugroženi", rekao je on.

Sinoć je došlo i do pucnjave na Obrenovačkom putu. Dvojca mladića zadobila su prostrelne rane nogu i nalaze se u Urgentnom centru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 972 idi na stranu