Pritvor za navijača Partizana

Viši sud u Beogradu pokrenuo je istragu i odredio pritvor do mesec dana Mihajlu Filipoviću, članu organizovane navijačke grupe kluba Partizan "Hed hanters".

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2010.

15:02

Default images

Portparolka suda Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je da je Filipović osumnjičen da je počinio krivična dela prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružija i ekspolozivnih materija.

Ona je dodala da je istražni sudija, posle saslušanja osumnjičenog, odlučio da mu odredi pritvor do mesec dana zbog postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi, eventualno, mogao uticati na saučesnike i svedoke.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorić naveo je ranije u izjavi Tanjugu da je Filipović, prema podacima iz krivične prijave, član organizovane grupe navijača Partizana "Hed Hanters".

Naglasivši da će borba protiv huliganstva i nasilja koje sprovode organizovane navijačke grupe biti nastavljena, Zorić je poručio da kompromisa u borbi protiv te opasne društvene pojave neće biti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: