Pritvor za navijača Partizana

Beograd -- Viši sud u Beogradu pokrenuo je istragu i odredio pritvor do mesec dana Mihajlu Filipoviću, članu organizovane navijačke grupe kluba Partizan "Hed hanters".

Izvor: Tanjug
Podeli

Portparolka suda Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je da je Filipović osumnjičen da je počinio krivična dela prinude, izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružija i ekspolozivnih materija.

Ona je dodala da je istražni sudija, posle saslušanja osumnjičenog, odlučio da mu odredi pritvor do mesec dana zbog postojanja opasnosti da bi boravkom na slobodi, eventualno, mogao uticati na saučesnike i svedoke.

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorić naveo je ranije u izjavi Tanjugu da je Filipović, prema podacima iz krivične prijave, član organizovane grupe navijača Partizana "Hed Hanters".

Naglasivši da će borba protiv huliganstva i nasilja koje sprovode organizovane navijačke grupe biti nastavljena, Zorić je poručio da kompromisa u borbi protiv te opasne društvene pojave neće biti.

Hronika

Opljačkana pumpa u Sirigu

Novi Sad -- Nepoznata osoba opljačkala je pumpu "Auto gas Narandžić" u Sirigu kraj Novog Sada i odnela za sada neutvrđenu količinu novca, saopštila je novosadska policija.

Hronika petak 29.01. 18:47 Komentara: 1
strana 1 od 68 idi na stranu