NS: Vlast "nesposobna i štetna"

Nova Srbija počela je u centru Beograda akciju prikupljanja potpisa građana za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora u Beogradu i smenu vlasti.

Izvor: Beta

Nedelja, 31.01.2010.

12:18

Default images

"Odlazak aktuelne vlasti je jedini način da se završi propadanje grada, spreči finansijski kolaps i zaštite građani Beograda", rekao je novinarima predsednik Gradskog odbora NS Borislav Borović.

On je ocenio da je vlast "nesposobna i štetna" ali i "opasna po fizičku bezbednost građana", navodeći da gradonačelnik Beograda Dragan Đilas tvrdi da je most Gazela bezbedan i pored toga što glavni projektant tvrdi da se most može srušiti ako ne bude rekonstruisan.

Borović je rekao da očekuje podršku i "nekih predsednnika opština iz Demokratske stranke" i naveo da će opštinski odbori NS svakog vikenda sporovoditi ovu akciju.

On je kazao da će NS podršku zatražiti od Demokratske stranke Srbije i Srpske napredne stranke i da očekuje da će do marta biti prikljupljen dovoljan broj potpisa koji će, kako je naveo "primorati vlast da odstupi".

Potpredsednica NS Dubravka Filipovski je rekla da će NS na republičkom nivou pomoći SNS i da zato očekuje njihovu podršku na lokalnom nivou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: