Vučić: Knežević bi nam mnogo značio

Beograd -- Aleksandar Vučić kaže da bi bivši gradonačelnik Zrenjanina Goran Knežević "mnogo značio" naprednjacima, ali da od Kneževića zavisi da li će im pristupiti.

Izvor: Beta
Podeli

"Goran Knežević je dobrodošao u SNS, kao i svaki drugi čovek. Ali članstvo u stranci zavisi od njegove želje da li hoće da pristupi naprednjacima ili neće. Mi ga ne bismo sprečili da se učlani jer je on ugledan i odgovoran čovek koji je učinio mnogo za razvoj srednjeg Banata", rekao je zamenik predsednika SNS-a Aleksandar Vučić na konferenciji za novinare.

Na pitanje da li su tačne informacije u današnjoj štampi da je razgovarao sa Kneževićem o njegovom članstvu u SNS-u, Vučić je odgovorio kontrapitanjem da li, ako je to istina, to znači da je njega neko pratio, ili je pratio Gorana Kneževića.

"Na ovom pitanju se otvaraju druga važna - ko je, ako je istina ono što piše u štampi, pratio jednog pripadnika opozicije koji nema nijednu državnu funkciju. Ili me je neko pratio ili je neko izmislio priču. Verovatnija mi je prva varijanta", rekao je Vučić i dodao da je on slobodan čovek koji može da se sastaje sa kim hoće.

On je dodao da mnogo radi i putuje, kao i da jeste bio u Zrenjaninu i da jeste svratio u kafanu "Trofej", gde se, prema pisanju medija, sreo sa Kneževićem.

Info

Meksiko: 13 mrtvih u napadu

Sijedad Huares -- Grupa naoružanih ljudi upala je na jednu proslavu u meksičkom gradu Sijudad Huaresu i ubila 13 mladih ljudi, a ranila više od 20, objavili su pravosudni organi.

Svet nedelja 31.01. 21:25 Komentara: 1

Moskva: Protest protiv vlade

Moskva -- Moskovska milicija je tokom antivladinih demonstracija u centru Moskve uhapsila oko 100 ljudi, među kojima je i bivši potpredsednik ruske vlade Boris Njemcov.

Svet nedelja 31.01. 19:25 Komentara: 5
strana 1 od 943 idi na stranu